Επιτυχίες του RenMa στό 11ο κύπελλο Θεσσαλονίκης

Το RenMa Dojo κατέγραψε σημαντική συμμετοχή με 8 αθλητές και επιτυχίες στο φετινό 11ο κύπελλο Kendo Θεσσαλονίκης (11th Thessaloniki Kendo Cup) το οποίο διεξήχθη στον Κολινδρό υπό την αιγίδα  του Atrapos Club. Οι αθλητές μας συμμετείχαν στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών Dan & Kyu, στην ομαδικά κατηγορία καθώς και στην κατηγορία παίδων (όπου για πρώτη φορά στην ιστορία μας κατέκτησαμε και μετάλλιο).

Οι διακρίσεις που απέσπασαν οι αθλητές μας αναλυτικά:

Ομαδική Κατηγορία:

  • 3η θέση

Ατομική Κατηγορία KYU:

  • Linos Lytras – 1η θέση
  • Iraklis Boubourakas – 3η θέση
  • Nikos Lekkas – 3η θέση

Παιδική Κατηγορία:

  • Ελένη Μπουμπουράκα – 3η θέση

Το αποτελέσματα που φέραμε στο πρωτάθλημα για άλλη μια φορά δικαίωσαν την σκληρή προετοιμασία μας.  Περάσαμε πολύ ωραία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου! Προπονηθήκαμε, αγωνιστήκαμε και καταφέραμε να κατακτήσουμε κάποιες διακρίσεις.

Ωστόσο, μεγαλύτερη από τη χαρά της νίκης ήταν η χαρά της συναναστροφής με παλιούς και νέους φίλους! Ευχαριστούμε πολύ το Atrapos Club για τη διοργάνωση και τους δασκάλους Paul Budden, Michel Guentleur ,Inoue Yoshinori ,Kazuyo Matsuda ,Alexandar Arabadjiyski , Ferenc Kovacs που ήρθαν για το σεμινάριο και τη διαιτησία.

Θα θέλαμε τέλος να δώσουμε συγχαρητήρια στα τρία νέα πρώτα Dan του Renma Λύτρα Λίνο, Μπουμπουράκα Ηρακλή και Μαρούλη Γρηγόρη

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή τους.Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία!