Φθινοπωρινό σεμινάριο Kendo με τον Koda Kunihide sensei

Το Renma Dojo – Athens Gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα φιλοξενήσει ένα φθινοπωρινό  σεμινάριο Kendo με τον Koda Kunihide sendei. Ο Koda sensei είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Tsukuba κατέχει το βαθμό του Kendo kyoshi 8 dan. Στην καριέρα του ως αθλητής Kendo έχει κατακτήσει την παρακάτω τίτλους:

·         3η θέση στο Πανιαπωνικό Πρωτάθλημα Kendo το 1978 

·         1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kendo το 1985 στη Γαλλία

Η τιμή του σεμιναρίου είναι € 50 για τους δύο ημέρες ή € 30 για μία ημέρα.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει δύο ημέρες Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του σεμιναρίου** είναι € 50 για δύο ημέρες ή € 30 για μία ημέρα και θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο του 5ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, Τζαβέλα 2-4, Νέα Ιωνία.

Την Παρασκευή η 26η θα έχουμε ένα ελεύθερο απογευματινό keiko στις εγκαταστάσεις του Renma dojo. Το keiko της Παρασκευής είναι ανοιχτό σε μη-συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Η διεύθυνση του Renma ντότζο είναι OAKA “Σπύρος Λούης” γήπεδο Αρτέμιδος & Νερατζιωτίσης, Μαρούσι.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής

Ημέρα

Ώρες

Προπόνηση

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου

21:00-23:00

Ελεύθερο keiko στο RenMadojo

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου

9:00-12 :00

kihon

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου

15:00-18:00

Ομιλία του koda sensei για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kendo, kihon keiko και mawari keiko

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

08:00-11:00

kendo kata και mawari keiko

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

12:00-15:00

Tachiai και mawarikeiko


 * Το Tachiai προορίζεται ειδικά για τα άτομα που προετοιμάζουν για Shinsa οποιουδήποτε επιπέδου από το 6ο kyu στο 5ο dan. Η δομή της συγκεκριμένης συνόδου θα είναι ως εξής: θα ξεκινήσει με τους σημερινούς κατόχους kyu και θα συνεχιστεί μέχρι τους κατόχους υψηλότερου επιπέδου dan. Κάθε ομάδα θα χωριστεί σε ζευγάρια και κάθε ζευγάρι θα κάνει ένα 1 λεπτό jigeiko με τον koda sensei ως κριτή. Ο Koda sensei θα παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές μετά από κάθε αγώνα 1 λεπτού

** Η καταβολή του κόστους του σεμιναρίου μπορεί να γίνει είτε ατομικά είτα ομαδικά οποιαδήποτε ημέρα του σεμιναρίου. Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται είτε ατομικά είτε ως ντότζο / ομάδα.