5ο Kύπελλο Θεσσαλονίκης

Από 24 ως 27 Φεβρουαρίου διεξήχθη στον Κολινδρό Ιμαθίας το 5ο κύπελλο Θεσσαλονίκης. Την διοργάνωση ανέλαβε φέτος ο Α.Σ. Ατραπός. Ειδικοί προσκεκλημένοι του πρωταθλήματος σε ρόλο διαιτησίας και κριτικής επιτροπής για της εξετάσεις υπήρξαν οι δάσκαλοι:

  • Pruvost C. – 7th Dan Renshi (Γαλλία)

  • Hoarau JY.- 6th Dan Renshi (Γαλλία)

  • Pruvost O. – 5th Dan (Γαλλία)

  • Kovacs F. – 5th Dan (Ουγγαρία)

  • Dubi S. – 5th Dan (Ουγγαρία)

 

 

Η αποστολή του συλλόγου μας είχε 8 μέλη τους κ.κ Νικολούζο Νίκο, Κιμέρη Στέλιο, Κατσούλη Δημήτρη, Κιουστελίδη Βασιλη, Πατρίκιο Στέλιο, Παπάζογλου Θεοδώση, Μπόλα Αγγελική και Αμπατζή Κώστα ενώ την συνόδευσε και ο προπονητής κός Arai Ryo. Οι αθλητές χωρίστηκαν σε 2 τριμελής ομάδες (RenMa 1: Νικολούζος, Κιμέρης, Κατσούλης RenMa 2: Κιουστελίδης, Πατρίκιος, Παπάζογλου) και μία τριμελή μικτή όπου από το RenMa συμμετείχαν οι Μπόλα και Αμπατζής.


Ο Κατσούλης sempai κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση της ατομικής κατηγορίας και η Μπόλα την δέυτερη θέση στην ατομική κατηγορία των γυναικών ενώ και στην ομαδική κατηγορία το RenMa 1 ήρθε πρώτο με αντίπαλο το Ronin 1.


Ο κός Arai δεν έκρυψε την βαθιά συγκίνηση του για την επιτυχία των μαθητών του. Η νίκη του RenMa σηματοδοτεί, όπως είπε, για τον ίδιο μια στροφή στην μέχρι τώρα πορεία του στο Kendo αφού αποφάσισε να δώσει εξετάσεις διδακτικής επάρκειας και να ασχοληθεί στο άμεσο μέλλον με την διδασκαλία του Kendo σε σχολικό επίπεδο.

Το RenMa θέλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές και συμμετέχοντες αθλητές για το φιλικό κλίμα και την ατμόσφαιρα ευγενούς άμιλλας.

Η αποστολή μετά το Πρωτάθλημα 

 

 Φωτογραφία με τους δασκάλους Dubi και Kovacs