1st Athens Taikai 2010

Από τις  29 – 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 1ο AthensTaikai στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λεόντειου Λυκείου. Την διοργάνωση ανέλαβε το Athens Kendo Club υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kendo (ΕΟΚΙΝ).

Το 1ο διεθνές τουρνουά kendo ήταν άριστο σε επίπεδο οργάνωσης, με διακεκριμένους διαιτητές και υψηλού επιπέδου αθλητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Ενδεικτικά να αναφέρουμε το FabrizioMandia, πρωταθλητής Ευρώπης 2004 & 2010 στην Ουγγαρία και τους Orizioκαι Drago, μέλη της Εθνικής Ιταλίας.       

Το Renma dojo συμμετείχε στο τουρνουά με 11 αθλητές και κέρδισε την δεύτερη θέση στην ομαδική κατηγορία. Στον τελικό βρέθηκε αντιμέτωπο με το KodokanAlessandriadojo από την Ιταλία, όπου μετά απο δυνατούς αγώνες ηττήθηκε με 3-2.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο AthensKendoClub για την πολύ καλή διοργάνωση και την φιλοξενία τους, καθώς και όλους τους συναθλητές μας που βρέθηκαν στην Αθήνα.

Domo Arigato.

(Οι διαιτητές σε παράταξη. Από αριστερά Michel Guentleur 7 Dan, GáborErdélyi 6 Dan, TiborBarany 6 Dan, JeanPierreLabru 7 Dan, LouisVitalis 7 Dan, MikeDavis 7 Dan, DonatellaCastelli 6 Dan andChristiaanMaes 6 Dan.)

 

 

 (Πρίν από την έναρξη του τελικού στο ομαδικό. Το RenmaDojoκαι το KodokaAlessandria)

 

 

 (Μετά τον τελικό. Τα δύο dojoμαζί. Επάνω αριστερά: Κιουστελίδης, Νικολούζος, Κατσούλης, Κιμέρης, Scarcella, Mandia, Garzonio, DragoandGoglio. Κάτω: Γαλανάκης, Πατρίκιος, Orizio)

 

(Το RenmaDojo με τους δασκάλους μετά την λήξη των αγώνων)

(Όλοι οι συμμετέχοντες του Taikai)